top of page

Lettre en hongrois

Voici la version hongroise de notre courrier, rédigée par notre ex-collègue Suzy Fodor et une de ses amies, Emilia Debreczeny.

 

 

Kedves  Hölgyem, Uram,

 

Ezzel az e-maillel fordulunk Önhöz kérve, hogy vegyen részt abban a humanitárius tervben, amit megpróbálunk megvalósítani.

 

A mi oktatási intézményünk a Liège-i Saint-Benoît Saint-Servais Kollégium részt vesz több jótékonysági akcióban. 2024. szeptember végén- október elején szeretnénk egy nagyszabású, új akciót szervezni, ahol  árverésre kerülnek  sportmezek és minden egyéb más tárgyak hires sportemberek dedikálásával.

 

A Standard de Liège klubbal,- amit a mi iskolánkban alapítottak 125 évvel ezelőtt - együttműködve 2009, 2013, 2017 és 2020-ban  már megvalósítottunk egy ilyen tervet  néhány egyesület javára : az  A.S.B.L. Arabel, hátrányos helyzetű gyermekek javára Argentina vidéki iskoláiban, az « Iles de Paix » szervezet javára, amivel iskolánk 50 év óta együttmüködik, a « La Lumière » egyesülettel a rosszullátok megsegítésére, és a « FS Agoè », a togói Lomé hátrányos helyzetű városrészeiből származó fiatalok mentorálására a futballon keresztül.

 

A 2024-es kiadás során összegyűlt pénzeszközöket két projektre fogják felhasználni. Együttműködve az isztambuli Saint-Joseph Gimnáziummal, amellyel évek óta kapcsolatban állunk az éves csereprogramok révén, szeretnénk segíteni újjáépíteni egy törökországi földrengés által lerombolt iskolát. Szintén szeretnénk támogatni a "Standard de Liège Alapítványt", amely naponta részt vesz számos társulási projektben a Liège régióban, mind a Sclessin kerületben, mind a kórházi struktúrák támogatásában vagy akár a fogyatékkal élők fogadásában.                          

 

A https://www.maillotssolidaires.com/ honlap naponta frissül, de már most lehetővé teszi, hogy megtalálja a 2024-es kiadáshoz szükséges összes hasznos információt, valamint a korábbi kiadások bemutatóira mutató linkeket.

 

Látni a sport- és diákvilág erőit egyesülni, hogy erőikkel segítség más  fiatalok jobb életkörülményeit a világon ; ugye ez egy olyan álom, amit mi is meg tudunk  valósítani ? Hiszünk benne. Kérjük, hogy segítsen nekünk közremüködésével ebben és küldjön egy dedikált trikót  vagy mezt a csapatától vagy bármit, ami elárverezhető.

 

Köszönjük, hogy figyelmet szentelt kérésünknek. Reméljük, hogy mihamarabb kedvező választ kapunk.

 

Tisztelettel, szivélyes sporttársi üdvözlettel,

 

A « Maillots Solidaires 2024 » terv szervezőcsoportja nevében

Philippe COUNSON

+32 494 93 17 16

Collège St Benoît St Servais, 90C rue Saint-Gilles, 4000 Liège, Belgique

maillotssolidaires@stbenoitstservais.be

http://maillotssolidaires.com/

bottom of page